DigiBis to the rescue!

diensten

Geen berg is te hoog...

Ken je dat spreekwoord? Samen met jou beklimmen we die berg die wel eens de opstapeling van IT issues durft te worden. Maar voor welke diensten kan je onze DigiBis-mannen precies inschakelen?
We’ll lead you the way!

Time is money - optimaliseren van jouw IT-processen

Geef toe, het “prutsen” met IT neemt heel wat tijd in beslag als je niet volledig op de hoogte bent.
Zou het kunnen dat jouw IT-processen gewoon niet optimaal zijn opgesteld? Onze DigiBis-mannen analyseren jouw IT structuur en optimaliseren deze zodat jij zo weinig mogelijk tijd verliest. En meer tijd, is euhmm…. meer money?!

diensten
diensten

Op kantoor of thuis werken? Wij zorgen ervoor!

Geraak je vandaag eens niet op kantoor? Dan brengen wij het kantoor toch gewoon naar jou toe! Dankzij Office 365 kan jij van thuis uit ook aan alle bestanden die je nodig hebt om jouw werk uit te voeren, VPN-toegang voor de lokale server, RDP,…. We zorgen er bovendien voor dat al jouw mails en bestanden in de cloud staan. Even werken via GSM, tablet of toch gewoon desktop? No problem!

Aargh… welke computer moet ik nu precies kopen?

Wij staan jou met raad en daad bij! Onze DigiBis-mannen zijn jouw rechterhand bij de aankoop van nieuwe hardware. Bovendien onderhouden zij ook al jouw computers, toetsenborden, servers, printers,… Gedaan dus met urenlang zoeken naar dé perfecte computer, wij helpen jou zo verder!

IT
boekhouding

Facturen, facturen én nog eens facturen…

Dankzij ons eenvoudig boekhoudpakket staat alles mooi centraal. Handig & overzichtelijk.
Gedaan met papieren facturen en kasten vol met mappen. Dankzij ons boekhoudpakket heb jij alles bij de hand waar je wilt en wanneer je wllt. En geef toe… papieren facturen, dat is zo jaren 2000! 

Online Crime? Wij beveiligen uw systemen.

Wij zorgen ervoor dat niemand toegang heeft tot uw cruciale informatie. 
Net zoals jij jouw huis beveiligd, moet je ook jouw “online huis” beveiligen. Dankzij onze aanpak blijven ze ook online voor een gesloten deur staan.

internetbeveiliging
spam

Zeg maar “bye, bye” tegen al die SPAM e-mails!

Last but not least: een mailbox vol SPAM e-mails is een bron van frustraties én een teken dat er iets niet pluis is. Wij zorgen voor een anti-spam filter op jouw zakelijke e-mails d.m.v. EOP (exchange Online Protection). Bovendien zorgen we ook voor een extra beveiliging van bijlagen en URL’s in e-mails via SharePoint door ATP. (Advanced Threat Protection) Allemaal een beetje chinees voor jou? Voor ons gelukkig niet!